Therapeut

Home / Therapeut

Margreet Vos is een ervaren psychotherapeut met een eigen prakijk in Niftrik. Cliënten komen vooral uit Noordoost-Noord-Brabant en Gelderland; met name de gemeenten Wijchen, Landerd en Oss. U kunt terecht bij de psychotherapiepraktijk van Margreet Vos met diverse klachten, zoals depressie, angstklachten en trauma. Ook jongeren vanaf 12 jaar met bijvoorbeeld ADHD, autisme en angstklachten kunnen terecht bij Margreet Vos.

Professionele ervaring psychotherapie

Margreet Vos werd in 1992 ingeschreven in het register van psychotherapeuten. Zij deed onder meer gedurende 12 jaar ervaring op binnen de GGZ Oost-Brabant als psychotherapeut en als hoofd van de afdeling jeugdzorg. Zij werkte in het verleden in de Nijmeegse Pompekliniek binnen de forensische psychologie en was gedurende 20 jaar als docent verbonden aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) in het post-hbo-onderwijs.

Margreet Vos is sinds 1995 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09199994 en sinds 1992 BIG-geregistreerd onder nummer 79039879916.

Lid van:

  • Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
  • Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen (NVVP)
  • Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP)
  • Lid en supervisor van:

  • Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie (NVGP)
  • Lid, supervisor en leertherapeut van:

  • Vereniging voor Cliëntgerichte Psychotherapie (VCgP)Margreet Vos is een ervaren psychotherapeut met een eigen prakijk in Niftrik. Cliënten komen vooral uit Noordoost-Noord-Brabant en Gelderland; met name de gemeenten Wijchen, Landerd en Oss. U kunt terecht bij de psychotherapiepraktijk van Margreet Vos met diverse klachten, zoals depressie, angstklachten en trauma. Ook jongeren vanaf 12 jaar met bijvoorbeeld ADHD, autisme en angstklachten kunnen terecht bij Margreet Vos.