Contact

Home » Contact

Om in aanmerking te komen voor vergoeding van psychotherapie bij Margreet Vos is een verwijzing van een (huis)arts noodzakelijk.

Telefonisch of online aanmelden?

Aanmelden voor psychotherapie kan telefonisch van maandag t/m donderdag tussen 8.00 uur en 9.00 uur, via telefoonnummer (0486) 41 37 21 of via het formulier onderin deze pagina. Na aanmelding volgt een intake. Een intake bestaat uit drie gesprekken. Na een kennismakingsgesprek volgt een tweede intakegesprek en een adviesgesprek waarin de behandelafspraken worden gemaakt. Ook een psychologisch onderzoek behoort tot de mogelijkheden.

Psychotherapie Praktijk Margreet Vos neemt tot 1 augustus 2021 geen nieuwe aanmeldingen in behandeling.

Richtlijnen RIVM inzake COVID-19

Ik volg de richtlijnen van het RIVM inzake het COVID-19 virus. Op dit moment is de praktijk open. Mocht u klachten hebben gerelateerd aan COVID-19, dan wil ik u verzoeken om uw afspraak te verzetten of via (beeld)bellen te laten plaatvinden.

Waarneemregeling

In de praktijk wordt er samen gewerkt met Susan Caris uit Hernen. Zij is een collega psychotherapeut. Daar heeft u als cliënt voordeel van omdat we elkaar vervangen bij vakantie of ziekte.

Crisis

Cliënten die dringend en acuut hulp nodig hebben, waarbij sprake is van een crisissituatie dienen in zo’n geval contact op te nemen met de huisarts of huisartsenpost. Zij zullen indien nodig de crisisdienst van de GGZ inschakelen.